وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: حمایت از تولید و سرمایه گذاران از اولویت های دولت است بطوریکه رئیس جمهوری همواره بر حمایت همه جانبه از تولید تاکید ویژه ای دارند.
یک کارشناس ارشد حوزه کار با ارزیابی دلیل عدم حضور کارفرمایان در جلسه کمیته دستمزد گفت: افزایش ۲۰ درصدی دستمزد، قدرت خرید کارگران را در سال آینده حفظ نخواهد کرد. به اعتقاد وی دولت باید با اعمال معافیتهای بیمهای و مالیاتی کارفرمایان را در جریان افزایش حداقل مزد حمایت کند.
یک کارشناس بانکی با اشاره به چالشهای نظام بانکی در چهاردهه گذشته و ریشهیابی مشکلات فعلی در نظام پولی و مالی کشور، عملکرد دولت در زمینه اصلاح نظام بانکی را صحیح عنوان کرد.
رییس جمهور لایحه«الحاق یک تبصره به ماده(۶)قانون مبارزه با پولشویی»را که با قید دو فوریت در هیات وزیران به تصویب رسیده، برای طی شدن تشریفات قانونی به مجلس تقدیم کرد.
میزان بدهی دولت به بخشهای مختلف از ۲۰۵ هزار و ۸۲۰ میلیارد تومان در اسفند ۹۴ به ۳۳۳ هزار و ۸۸۹ میلیارد تومان در خرداد ۹۷ رسیده و همچنین کل بدهی دولت و شرکتهای دولتی به عدد ۵۶۵ هزار و ۴۳۳ میلیارد تومان رسیده است.
در بخش واگذاری داراییهای مالی لایحه بودجه، در ردیف مربوط به «منابع حاصل از استفاده از صندوق توسعه ملی» عدد یک میلیون ریال ارائه شده که مغایرتهایی با تبصرههای بخش ماده واحده این لایحه دارد.
رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به رد شدن لایحه CFT در شورای نگهبان تاکید کرد: با توجه به اینکه این لایحه استاندارد همکاری ایران با بانکهای دنیا را مشخص میکند، دولت مصمم به تصویب آن است.
با پیشبینی ۴۲۵ هزار میلیارد ریال به عنوان بودجه یارانه نقدی در سال ۹۸، دولت برنامهریزی کرده تا در سال آینده به ۷۷ میلیون و ۸۳۸ هزار نفر یارانه نقدی ماهیانه به مبلغ ۴۵۵۰۰ تومان پرداخت کند.
بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان از درآمد دولت در لایحه بودجه ۹۸ طبق تحلیلی که مرکز پژوهش های مجلس ارائه کرده از محل مالیات خواهد بود که در این میان ۲۵ هزار میلیارد تومان آن مالیات بر درآمد و مشاغل است.
لایحه بودجه ۹۸ بر مبنای ۵ محور کلیدی بسته شده در حالی که سال آینده با وجود تحریمها، به طور حتم درآمدهای دولت و به تبع معیشت مردم با مشکلاتی همراه خواهد شد که بودجه ویژهای را میطلبد.